manaste-logo-transparentb

hengitys

unlimited

Kiristääkö mieltä? Sahaako jaksaminen? Entä unesi, keskittymiskykysi, oppimisnopeutesi ja tahdikkuutesi sosiaalisissa tilanteissa… priimaa vai parannettavaa?

Luo tilaa mieleesi ja rentoutta kehoosi, taklaa stressiä ja säätele vireystilaasi luonnollisilla ja tutkituilla keinoilla: hengityksen avulla!

Tule mukaan Hengitys Unlimited -verkkokurssille, joka tarjoaa perinteistä vatsahengittelyä syvempää ymmärrystä hengityksen mahdollisuuksista ja auttaa sinua vahvistamaan yhteyttä itseesi (+ muihin).

manaste-logo-transparentb

hengitys

unlimited

Kiristääkö mieltä? Sahaako jaksamisesi? Entä unesi, keskittymiskykysi, oppimisnopeutesi ja tahdikkuutesi sosiaalisissa tilanteissa… priimaa vai parannettavaa?

Luo tilaa mieleesi ja rentoutta kehoosi, taklaa stressiä ja säätele vireystilaasi luonnollisilla ja tutkituilla keinoilla: hengityksen avulla!

Tule mukaan Hengitys Unlimited -verkkokurssille, joka tarjoaa perinteistä vatsahengittelyä syvempää ymmärrystä hengityksen mahdollisuuksista ja auttaa sinua vahvistamaan yhteyttä itseesi (+ muihin).

Olen jälleen juossut pää kolmantena jalkana tapaamisesta ja työtehtävästä toiseen. Miten se taas olikaan.. “Anna vatsan pullistua ja hengitä pitkään ulos”, muistan lukeneeni. Jospa sillä taltuttaisin tämän menon ja saisin itseni rauhoitettua! Mutta huh, onpa hengitykseni kireä kuin viulunkieli... Eikä pidentäminen onnistu sitten millään! Äh, ei tämä hengitykseen keskittyminen taida toimia minulle. :(

Työkiireiden täyttäminä vuosina konsultointimaailmassa en minäkään juuri uhrannut ajatusta hengitykselle. Suun tai nenän kautta, who cares, ja jatkoin menoa rintaranka jäykkänä ilman tietoakaan hengityksen luonnollisen vapaasta liikkeestä.

Kontrollointiin taipuvaisena yritin pitää kehoni pakettia kasassa jännittäen, vatsaa sisään vetäen ja rintakehäni suppuun taittaen. Halusinhan näyttää laihalta! Muistan, kuinka ajatus rintakehän avaamisesta ja vatsan vapauttamisesta tuntui pelottavalta, jopa kauhistuttavalta. Oikeastaan en edes tiennyt, mistä aloittaisin.

Alaselkäni oli jatkuvasti jumissa. Syke ja stressitasot huitelivat pilvissä. Uni oli mitä oli (jos oli).

Myöhemmin aloin joogan kautta purkaa epäterveitä ja luonnottomia kehon toimintamalleja. Kuin huomaamatta hengitykseni vapautui. Sille löytyi tilaa. Hermosto löysi vuosia unohduksissa olleen lepovaihteen. Ja huomasin, että pystyin jälleen hengittämään ulos.

Jokainen hengitys on uusi mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten voiT

Hengitys on tärkein hyvinvointiin vaikuttava tekijä. Se ylläpitää elämää ja tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia vireyden, olotilan ja sisäisen kokemuksen muuttamiseen.

Mutta mistä lähteä liikkeelle?

Mitä konkreettisesti pitäisi tehdä?

Miten hengitys integroituu muuhun elämään ja arjen tilanteisiin?

Mitä hyötyjä hengitysharjoittelusta edes on?

Hengitys Unlimited -verkkokurssilla lähdemme liikkeelle perusteista, ja matkan varrella

 • Itsenäistyt ymmärtämään ja ennakoimaan kehosi viestejä ja mielesi reaktioita - ja vaikuttamaan niihin!
 • Ymmärrät, miksi ja miten hengityksesi toimii ensisijaisena resurssina tilanteessa kuin tilanteessa
 • Opit säilyttämään hyvän flown ja vireän olon läpi päivän, tasaamaan stressipiikkejä ja loiventamaan päivän aikaisia vireystilan vaihteluja
 • Nukut ja palaudut paremmin, sekä laadullisesti että määrällisesti
 • Purat lihasjännityksiä ja kehosi lukkoja
 • Parannat vastustuskykyä ja vahvistat aineenvaihduntaa
 • Laajennat keuhkojesi kapasiteettia ja saat lisää tehoa hengitykseesi (silloin kun se on tarpeellista)
 • Kasvatat henkistä kapasiteettia kohdata muutos ja elämän yllättävät tilanteet
 • Parannat edellytyksiä muistin toiminnalle; opiskelemasi asiat porautuvat muistiisi ja pysyvät siellä!
 • Keskityt tehokkaammin
 • Säätelet tunnetilojasi ja syvennät kommunikaatiota toisten kanssa
 • Parannat ensivaikutelmaa, jonka itsestäsi annat, ja opit valmistautumaan esiintymis-, neuvottelu- ja ihmissuhdetilanteisiin
 • Vahvistat luottamusta siihen, että sinun on mahdollista vaikuttaa hyvinvointiisi
 • Vapautat voimavaroja rentoon ja itsesi näköiseen elämään!

Kuulostaako siltä, että haluat tämä voisi toimia sinulle?

Tunnistatko itsesi eli onko tämä sinua varten?

Hengitys Unlimited -verkkokurssi on tarkoitettu juuri sinulle, jos

 1. 1
  Elelet ylivireyden vallassa (tai epäilet sitä) ja sinulla on vaikeuksia rauhoittua
 2. 2
  Nukut huonosti ja tiedät, että uneen olisi panostettava enemmän
 3. 3
  Vajoat aika ajoin alivireyteen, saamattomuuteen ja lamaannukseen ja haluat keinoja nousta suosta jaloilleen
 4. 4
  Haluat tehostaa arjesta palautumista ja olet kiinnostunut resilienssin vahvistamisesta
 5. 5
  Haluat oppia tehokkaita keinoja vireystilan säätelyyn (mutta ymmärrät, että hermoston terveyden ylläpito on jatkuva prosessi, ei sprinttimatka)
 6. 6
  Olet kuullut hengitysharjoittelun hyödyistä ja haluat tukea tiedon käytäntöön laittamiseen
 7. 7
  Haluat syventää ymmärrystäsi hengityksen mahdollisuuksista
 8. 8
  Haluat integroida hengitysharjoittelun arkeen ja arjen tilanteisiin
 9. 9
  Olet kiinnostunut siitä, mihin hengitysharjoittelu perustuu (eli et kavahda tietoiskuja tiedemaailmasta!)
 10. 10
  Tarvitset lisää luottamusta ja osaamista omaan hyvinvointiin vaikuttamiseen

Kuinka monta kohtaa ruksit?

Kuka sinua johdattaa matkalla?

sanni-kasvot

Nimeni on Sanni Parkkinen. Olen hyvinvointivalmentaja, E-RYT 500-tason joogaopettaja, Life Coach ja NLP Practitioner. Olen kouluttautunut Firstbeatin stressiä ja palautumista mittaavan Hyvinvointianalyysin tarjoajaksi ja hengitysvalmentajaksi (muun muassa Kasper van der Meulenin johdolla).

Ennen hyvinvointialan imaisua ehdin opiskella KTM:ksi ja HuK:ksi, suorittaa läjän oikeustieteellisen opintoja, työskennellä hektisessä konsultointimaailmassa – ja palaa loppuun. Sanon usein, että minulla ei yksinkertaisesti ollut tuolloin keinoja muuttaa junan kulun suuntaa.

Vaikutusmahdollisuuksien lisääminen ja konkreettisten, mutkattomien keinojen tuominen lähelle arjen tilanteita ovat ohjenuorat valmennustyössäni. Omassa työkalupakissani on kasa harjoituksia eri tilanteisiin, mutta eniten hengityssuhteeseeni on vaikuttanut ymmärrys hermoston toiminnasta ja siitä, miten ylivireys, ahdistus, stressi ja kiire näkyvät hengityksessä - ja miten yhteys toimii myös toiseen suuntaan.

Suurimman muutoksen on tehnyt se, että olen oppinut kuuntelemaan itseäni paremmin, ennakoimaan, vaikuttamaan tilaani ja suhtautumaan hengitykseen hyvänä ystävänä elämän aalloilla surffatessa. Ja lopulta se, että olen oppinut toimimaan hengityksestä käsin - se kantavana voimana liikkeessä, toiminnassa ja vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa. Tätä on itsesäätely ja yhteys, ja tältä pohjalta Hengitys Unlimited -kurssi on syntynyt.


Olen kehomielitekniikoiden ammattilainen ja kehitän itseäni jatkuvasti ymmärtämään yhä syvemmin, kuinka dynaaminen ja moniulotteinen systeemi ihminen on. Siksi opiskelen tällä hetkellä yliopistotutkintoa psykologiassa. Olen toiminut täysipäiväisenä valmentajana ja joogaopettajana vuodesta 2014. Opetan sitä, mitä itse osaan - siksi tarjoan vain testattuja ja toimiviksi todettuja keinoja tasapainoisempaan elämään!

Itsesäätely ei ole ajattelun - vaan toiminnan - taitoa

Tavoite hengityksen kanssa työskentelyssä on harjoitella säätelemään hermoston tilaa entistä tehokkaammin - onhan hermosto perusta sille, miten keho voi, millaisiin toimintamalleihin päädyt ja millaiselta maailma juuri nyt näyttää.

Itsesäätelyn taito lisää tunnetta elämänhallinnasta ja siitä, että juuri sinulla ON mahdollisuus vaikuttaa omaan hyvinvointiisi ja siihen, miltä elämä tuntuu - ihan joka hetki!

Jotta voit päästä tavoitteeseen, on olennaista:

# oppia rentoutumaan ja päästämään irti
# oppia kuuntelemaan kehon viestejä ja
# oppia reagoimaan asianmukaisesti kehon tarpeisiin.

Hengitys Unlimited -kurssilla pureudut hyvinvoinnin ytimeen hengityksen avulla… ja nautit hengitysharjoittelun hedelmistä, kun perusta on valettu huolellisesti!

hengitys-verkkokurssi-metodi

You cannot change the fruits unless you change the roots!

Stephen Covey

Without first addressing the underlying survival physiology any change in behaviour is simply overriding through force of will.

Kathy Kain

Seuraavaksi katsommekin, millaisia aihealueita kurssi sisältää eli millaisen oppi- ja työkalupakin kanssa päätät kurssin!

Mitä Hengitys Unlimited -verkkokurssi tarjoaa?

Kurssin sisältö on yhteensulautuma eri traditioita ja tekniikoita:

länsimaiseen lääketieteeseen perustuva, tutkimukseen pohjautuva hengitystyöskentely (breathwork), Buteyko-menetelmä, joogan tiede, joogaterapia, somaattinen työskentely ja traumaterapia etunenässä

Kurssin harjoituksissa tavoite on vapaassa, toimivassa hengityksessä ja itsesäätelyn vahvistamisessa. Keskityt tasapainottaviin ja rauhoittaviin harjoituksiin, opettelet sietämään hiilidioksidia ja hengittämään vähemmän mutta tehokkaammin. Koska tietoinen ylihengittäminen on todella voimakas (eikä kaikkien hermostolle sopiva) harjoitusmuoto, jätämme tällä kurssilla puhkumisen, puhinan ja pitkät hengityksen pidätykset vähemmälle.

Kurssi kestää 10 viikkoa ja sisältää 5 moduulia seuraavin sisällöin:

ENNAKKO

JO YKSI HENGITYS AUTTAA

 • Johdanto kurssin käymiseen
 • Ennakkotehtävä hengityksen tarkkailuun
 • Hengitysharjoitus jännitystilojen purkamiseen
hengitys-verkkokurssi-tervetuloa

MODUULI 1

HENGITÄN, SIKSI OLEN OLEMASSA

 • Miten hengitys toimii elämää ylläpitävänä liikkeenä?
 • Opit ottamaan yhteyden omaan hengitykseen ja syvennyt sen toimintaan.
hengitys-verkkokurssi-sykli

MODUULI 2

Luonnollinen hengitys ja hengityksen ulottuvuudet

 • Mitä, miten ja miksi luonnollinen hengitys?
 • Ihastut nenääsi ja harjoittelet kehollesi optimaalista hengitystapaa.
hengitys-verkkokurssi-luonnollinen-hengitys

MODUULI 3 

Pallea ja lantionpohja hengityksessä

 • Miten hoidat palleasysteemiäsi?
 • Pureudut tärkeimpään hengityslihakseesi ja laajennat hengityksesi ulottuvuuksia.
hengitys-verkkokurssi-pallea

MODUULI 4

Yhteys ja vireystila

 • Miten tuet vireystilaasi hengityksen avulla?
 • Integroit hengityksen elämääsi, arkeesi ja ihmissuhteisiisi ja ymmärrät uusia yhteyksiä.
hengitys-verkkokurssi-yhteys

MODUULI 5 

Joogan ja ayurvedan (hengitys)maailma

 • Miten ymmärrys joogasta ja intialaisesta lääketieteestä syventää ymmärrystä hengityksestä?
 • Tutustut joogan hengitysharjoituksiin ja koet harmoniaa.
hengitys-verkkokurssi-pranayama

BONUKSENA SAAT:

Manasten (jatkuvasti täydentyvä) harjoituskirjasto käyttöösi kurssin ajaksi!

BONUKSEN ARVO ON 19,90 € / kk = 238,80 € koko kurssin ajalta

 • Lukuisia helppoja arkeen soveltuvia kehollisia harjoituksia hengityksen vapauttamiseksi
 • 8 joogaharjoitusta (15-65 min)
 • 2 x 30 min hengitysharjoitusta
 • 2 meditaatioharjoitusta (10 & 20 min)

Valmentajan sähköpostituki kurssin aikana

BONUKSEN ARVO 149 €

Maksat bonuksineen kurssista nyt vain 89 € (ovh 129 €)!

Jokainen moduuli sisältää 2-3 videluentoa, 2-3 audio- tai videomuotoista hengitysharjoitusta, arkeen integroitavia hengitysvinkkejä ja totta kai kattavat ohjeet harjoitusten tekemiseen. Luvassa on myös tehtäviä ja testejä, mutta kurssin pääpaino on ehdottomasti käytännön harjoittelussa vahvan tietopohjan turvin! Kurssilla on luentomateriaalia yhteensä noin 4 tunnin verran.

Kurssin audiomuotoiset hengitysharjoitukset on mahdollista ladata itselle.

Saat uudet materiaalit joka toisen viikon sunnuntaina. Ensimmäinen moduuli avautuu käyttöösi sunnuntaina 31.1.2021 Viimeinen moduuli tulee saataville sunnuntaina 28.3.2021. Kurssin materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan eli 31.1.2022 saakka. Ennakkomateriaalit ja kurssin somatiikkaharjoitukset ovat heti käytössäsi!

hengitys-verkkokurssi-aloita

ILMOITTAUTUMINEN ON NYT AUKI.

Haluan vapauttaa hengitykseni!

EI OIKEAA TAI VÄÄRÄÄ VAAN LUONNOLLISTA

Hengitysmaailma pursuaa myyttejä ja mielipiteitä. Haluan, että tiedät, mitä olet hankkimassa, ja mitä juuri minä hengitysvalmentajana edustan.

Vahvan kehollisuuden korostamisen lisäksi Hengitys Unlimited pohjautuu seuraaviin näkökulmiin:

Hengitystyöskentely on hengittelyä tiettyjen määrättyjen suhdelukujen mukaan ja hengityksen muuttamista tietoisesti.

Hengitystyöskentely alkaa luonnollisesta, mukautuvasta, tilanteeseen sopivasta ja vapaasta hengityksestä.

Jos perusta ei ole kunnossa, ei suhdelukujen tahdissa hengittämisestä tai hengityksen kontrolloimisesta ole pidemmän päälle mitään iloa. Ne saattavat jopa pahentaa jämähtänyttä, epäoptimaalista hengitystapaa. Siksi rakennamme kurssilla lempeällä hengitys- ja kehotyöskentelyllä ensin kunnon perustan, joka kantaa pitkälle.

On olemassa oikea hengitystapa ja väärä hengitystapa.

On olemassa VAIN luonnollista hengitystä.

Hengitys heijastaa aina kehon (ja hermoston) tilaa. Ajan kanssa kehomme saattaa tottua liikemalleihin ja -tapoihin, jotka kuin huomaamatta ylläpitävät stressitilaa tai mieltä jäytävää ahdistusta. Hengitys muuttuu vapaaksi, tilanteeseen sopivaksi ja toimivaksi, kun näihin malleihin puututaan lempeydellä ja rentoutumista korostaen.

Syvään hengittäminen on hyvää hengittämistä.

Useimmiten pienesti hengittäminen on kaikista luonnollisin hengitystapa.

Syvään hengittäminen ei juuri lisää kehon käytettävissä olevan hapen määrää. Normaalitilassa pienesti mutta vapaasti hengittäminen on aivan tarpeeksi huolehtimaan elimistön hapensaannista ja sopivasta hiilidioksidipitoisuudesta. Lisäksi se on kehoa vähemmän kuormittava ja stressireaktiota tehokkaasti tyynnyttävä hengitystapa.

Vatsaan hengittäminen on paras tapa stressireaktion laannuttamiseen.

Pallean vapaa, joka suuntaan laajeneva liike on hyvin toimivan hermoston kulmakivi.

Vatsaan hengittämistä kutsutaan yleisesti palleahengitykseksi. Minun valmennuksessani palleahengitys on paljon laajempi kokonaisuus. Keskitymme siis palleaan, emme niinkään vatsaan. Rento pallea on suoraan liitoksissa hyvinvoivaan hermostoon (jolloin stressireaktiolla on automaattisesti lyhyempi elinajanodote!).

Jooga on liikkeen ja hengityksen yhdistämistä.

Hengitys saa olla joogassa yhtä luonnollista kuin milloin tahansa muulloinkin.

Hengityksellä on joogassa suuri rooli. On kuitenkin eri asia, yrittääkö hengitystä joogassa kontrolloida ja muuttaa, vai antaako sen soljua vapaasti. Pidän siis hengitysharjoittelun ja joogan erillään: kurssin joogaharjoituksissa keskitymme vaikuttamaan hengitykseen liikkeen ja rentoutumisen kautta, lähes tiedostamatta, puuttumatta siihen juuri lainkaan.

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA hengityskursseilta

Kurssi on erittäin korkeatasoinen. Kurssilla esitetään ensin hengityksen teoreettinen tausta, sen jälkeen on helppo motivoitua käytännön harjoituksiin, kun tietää mihin pyritään ja miksi. Kurssilla on paljon käytännön harjoituksia, joista osan voi tehdä milloin ja missä vaan.
Kurssilla opin arvioimaan omaa vireystilaani ja sain myös työkaluja vireystilani säätelyyn. Olen erittäin kiitollinen Sannille tästä kurssista!

Merja

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Tuntui juuri oikealta olla tällä kurssilla ja saada tukea ja tietoa asioihin. Kurssin vetäjä on loistava opettaja/ohjaaja; rauhallinen, selittävä ja selkeäsanainen. Hän on juuri oikeassa tehtävässä.

Aiemman hengityskurssin osallistuja

Teoriaosuudet olivat hyviä. Niissä kuului hyvin, että olet todella paneutunut tähän asiaan ja innoissasi siitä. Teoria konkretisoitui hyvin harjoituksissa.

Aiemman hengityskurssin osallistuja

Löysin konkreettisia keinoja keskeyttää akuutti stressireaktio tai kiireen tunne. Sain ahaa-elämyksiä myös sellaisiin hengitysharjoituksiin liittyen, jotka olivat ennestään tuttuja. Ymmärrän niistä nyt paljon enemmän ja osaan tehdä ne siten, että ne palvelevat palautumista paremmin.

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Itse jotenkin tajusin noiden asanoiden ja hengityksen yhteyden nyt todella. Pidin kovasti kurssista. Olet hyvä ohjaaja ja paneutunut asiaan ja se kuuluu esityksessäsi ja äänessäsi. Tällaisessa zoomissa, missä ei ole välitöntä kontaktia osallistujiin, ääni ja esitystapa on vielä merkityksellisempiä kuin livetilanteissa.

Aiemman hengityskurssin osallistuja

Ei parannettavaa. Kurssi oli ammattimainen ja helppo seurata ja olla mukana :)

Aiemman hengityskurssin osallistuja

Kerrataanpa vielä, millaisesta paketista kurssissa on kyse...

Hengitys Unlimited -verkkokurssi pähkinänkuoressa:

 • Opi taitavaksi itsesäätelijäksi, vapauta hengityksesi ja nauti harjoittelun kauaskantoisista hedelmistä!
 • 5 moduulia, 10 viikkoa ja varmuudella kattava tarjonta erilaisiin tarkoituksiin sopivia hengitysharjoituksia
 • Bonuksena Manasten joogaharjoituskirjasto ja lukuisia kehollisia harjoituksia käyttöösi kurssin ajaksi
 • Kurssin hinta on 89 € (ovh 129 €), mikä on reilusti alle puolet joogakirjaston vuoden käyttömaksusta.
 • Ilmoittautuminen sulkeutuu sunnuntaina 31.1.2020 klo 21.00.
 • Kurssi alkaa sunnuntaina 31.1. ja päättyy 28.3. Materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan helppokäyttöisellä Campwire-verkkokurssialustalla.
 • Aloita uusi vuosi hankkimalla taskut täyteen työkaluja rentoon, vapaaseen ja vireään olotilaan!
 • Jos haluat hankkia kurssin lahjaksi, suuntaa verkkokauppaan ja kerro, kenen haluaisit saavan lahjakortin!

Maksat turvallisesti verkkopankissa, luottokortilla tai luottokortilla osissa. Myös Smartumit, ePassi, Edenred ja Eazybreak käyvät maksuvälineinä. Lähetä viestiä sanni@manaste.fi, niin saat lisätietoa liikuntaedulla maksamisesta. (Vastaan aina viesteihin, joten jos et saa vastausta 24h sisällä viestin lähettämisestä, katso roskapostikansiosi tai ota uudelleen yhteyttä!)

30 päivän täysi 

rahat takaisin ilman selityksiä -takuu


Palvellakseni sinua paremmin tarjoan sinulle 30 päivän rahat takaisin –takuun. Voit siis täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla valmennusta ja kokea vaikutukset omakohtaisesti.

Mikäli et koe harjoitusten positiivista vaikutusta elämääsi ja olet tyytymätön, ilmoita siitä minulle sähköpostilla 30 päivän kuluessa valmennuksen alkamisesta, niin saat rahasi täysimääräisesti takaisin. Selityksiä en pyydä.

HUOM! Mikäli maksat kurssin liikuntaedulla (Smartum, ePassi, Edenred tai Eazybreak) ei 30 päivän rahat takaisin -takuuta voida soveltaa liikuntaetuuksien säännöistä johtuen.

30-paivan-takuu

OLEMISESI MUUTTUU, KUN TIEDOSTAMATON HENGITYSTAPASI MUUTTUU

Hengitys Unlimited -verkkokurssi perustuu kehomieliyhteyden perusteesiin: se millaisessa tilassa kehosi on vaikuttaa siihen miten haastavalta, stressaavalta, sujuvalta tai rennolta elämä tuntuu - ja toisinpäin. Kehosi tila on täysin liitoksissa tiedostamattomaan tapaasi hengittää.

Hengityksen kanssa työskentelemällä vaikutat siis:

 • uneen, stressitasoihin ja jaksamiseen
 • kehon jännitystiloihin
 • keskittymiskykyyn
 • esiintymisjännitykseen
 • muutosten kohtaamisen taitoon
 • miten tärkeä palaveri tai työhaastattelu sujuu
 • millaisen ensivaikutelman teet
 • miten hyvin muistat opiskelemasi asiat, ja
 • paljon, PALJON muuhun.

Ota ote hyvinvoinnistasi, opi vaikuttamaan ninjan lailla kehosi & mielesi tilaan ja anna hengityksen soljua! Olet olemassa, koska hengität!

Liity nyt mukaan Hengitys Unlimited -verkkokurssin kevään ryhmään ja todista hengitystyöskentelyn hyödyt omassa olemisessasi!

Nähdään kurssilla!

Sanni Parkkinen

Hyvinvointivalmentaja, Life Coach ja joogaopettaja

hengitys-verkkokurssi-vuori

P.S. Ehkä ajattelet, että kyllä tämä tästä… Itsekseen… Pikkuhiljaa… Kunhan kiire helpottaa. Haastan sinua sen verran, että kireä, jännittynyt ja pinnallinen hengitys ylläpitää tahdostasi riippumatta kehon stressitilaa, ahdistusta, pelkoajatuksia ja vaikeutta kokea yhteyttä itseen tai muihin. Keho mukautuu ja tottuu vallitsevaan tilanteeseen. Minäkin olen ollut tuossa tilanteessa, jossa todellinen muutos vaati aktiivisia toimenpiteitä! Siksi autan sinua mielelläni luomaan huomista, jossa hengität vapaasti ja tunnet eläväsi joka solullasi!

P.P.S. Kurssin hinta on 89 € (ovh 129 €). Haluan tällä hinnalla mahdollistaa sinulle kurssin hankkimisen tulotasosta riippumatta, koska varsinkin näinä korona-aikoina työkalut keuhkoterveyden ylläpitämiseen, stressin lievittämiseen ja pelkotilojen tyynnyttämiseen ovat kultaakin kalliimpia. Näitä työkaluja tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan aiemmin!

Jäikö kysyttävää? Laita viestiä sanni@manaste.fi, niin keskustellaan! (Vastaan aina viesteihin, joten jos et saa vastausta 24h sisällä viestin lähettämisestä, katso roskapostikansiosi tai ota uudelleen yhteyttä!)

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY:

30
Päivää
10
Tuntia
52
Minuuttia
13
Sekuntia

LISÄÄ ASIAKASKOKEMUKSIA

Suurin etu minulle tästä [Suoritusvapaa hetki] -verkkovalmennuksesta oli oivallus pysähtymisestä. 


Pysähtyminen oli aiemmin hyvin abstrakti ja vaikealta tuntuva asia. Konkreettisilla harjoitteilla, kuten hengitys- ja joogaharjoituksilla, pysähtymisestä tuli osa arkeani. Vasta siten tunsin eron pysähtymisellä ja taipumuksellani pyrkiä hääräämään, oppimaan, tekemään ja ylipäätään jatkuvaan tehokkuuteen. Se ero olossa tuntui yllättävältä ja ihanalta.


Ajan kuluessa huomasin eron myös unen laadun paranemisessa, mikä oli yksi suurin tavoitteeni kurssin suhteen. Pelkästään tämä oivallus on ollut verkkovalmennuksen hinnan arvoinen moninkertaisesti. Myös luennot ovat todella mielenkiintoisia ja taidolla koostettuja. Tarjoavat tärkeää asiaa helposti ymmärrettävässä muodossa.

Anniina

Helsinki

Ohjaaja on miellyttävä. Hänestä näkee, että hän on omaksunut opettamansa asiat. Se antaa luottamusta, että itselläkin on mahdollisuus rauhoittaa elämäänsä tekemällä oikeita valintoja.

Merja

Jyväskylä

[Suoritusvapaa hetki] -valmennus on laittanut rattaat pyörimään päässäni ja kehossani. Olen oppinut monia asioita itsestäni ja ymmärtämään toimintaani. 


Harjoituksia ja teoriaa hyvässä suhteessa, ja videot olivat huippuja. Sannilta sai neuvoja ja tukea omille ajatuksille, havainnoille, mutta Sanni antoi kuitenkin tilaa ja aikaa valmennettavalle. Itse tajusin, ettei esimerkiksi asioiden suorittamisen lopettaminen käy sormia napsauttamalla. Pienin askelin eteenpäin omissa tavoitteissani ja olemalla armollinen itselleni. 


Suosittelen lämpimästi!

Johanna

Jyväskylä

Olen perehtynyt aiheeseen jo aiemmin ja osallistunut yhteen valmennukseenkin, mutta tässä [Suoritusvapaa hetki -valmennuksessa] Sannilla ehdottomasti paras kokonaisuus; laaja tietopohja asioiden ja harjoitusten perusteiksi sekä erittäin selkeä ja vakuuttava ulosanti luennoissa.

Eira

Pieksämäki

Olen käyttänyt joka viikko Sannin noin 10 minuutin pituisia ihania verkkoharjoituksia - ainakin jo puolen vuoden ajan. Koska olin niin tyytyväinen verkko-ohjaukseen, kävin jopa kesällä viikonloppukurssin Savonlinnan mökkimaisemissa.


Teen vaativaa työtä, joka sisältää keskittymistä vaativaa isojen materiaalien lukemista, ymmärtämistä ja niiden pohjalta tehtyjä päätöksiä. Yksintehdyn työn lisäksi teen intensiivistä kokoustyöskentelyä sekä kahdenkeskistä sparraustyötä. Esiinnyn ja johdan.


Kulloisenkin päivän, työn ja oman olotilani vaatimusten mukaisesti nappaan Sannin verkkokurssilta itselleni parhaan harjoituksen. Ja se toimii aina 100 %:sti! Harjoituksia olen tehnyt toimistolla istuen ja seisten, autossa ennen palaveria sekä kotona mihin aikaan päivästä tahansa.


Välillä on pää niin täynnä ajatustöitä, ettei meinaa pystyä irrottautumaan. Silloin Sannin meditaatiohetki tai hengitysharjoitus palauttaa mielenrauhan. Kehollisia harjoitteita teen kulloisenkin tilanteen ja tarpeen mukaan. Koko kehon saa käytyä läpi, mutta voin napsia harjoituksia pala kerrallaan. Aina on aikaa muutamalle minuutille omaan hyvään oloon!


Kun aikaa on enemmän, otan noin puolen tunnin koko kehon bonusharjoituksen käyttöön ja nautiskelen sen tuomasta hyvästä olosta.


Olen tullut riippuvaiseksi Sannin verkkokurssista, enkä halua enää olla ilman sitä. Kun laitan videon pyörimään, harjoitus tulee tehtyä. Muutoin olisi helppo keskeyttää tai jättää tekemättä.

Sari

Yrittäjä ja hallitusammattilainen

Pekka

[Suoritusvapa hetki] -valmennus sai minut pohtimaan jo entuudestaan tietämiäni asioita ja myös tekemään joitain muutoksia asioiden tilaan. Valmennus antoi lisätietoa taustatekijöistä, mikä vaikutti siihen että olin motivoituneempi tekemään asioille jotain. Ihania pysähtymisharjoituksia ja bonusharjoituksia. Ja erityisesti kiitos hengitysharjoituksista. Vuorosierainhengitys on minulla nyt aktiivisessa käytössä.

Valmennuksen

osallistuja

Pilvetön taivas harjoitus jäi itselleni erityisen tärkeäksi rauhoittumiskeinoksi. Se auttaa minua erityisesti silloin, kun ajatukset meinaavat nukkumaan mennessä lähteä harhailemaan menneseen ja tulevaan.


Kokonaisuudessaan [stressinhallinta]kurssi opetti pysähtymään kaiken hektisyyden keskellä. Opetti ymmärtämään, kuinka suorittamisesta tulee huomaamatta eräänlainen addiktio. Pysähtyminen on yhä vaikeaa, mutta jonkinlainen muutos omassa mielessä tapahtui kurssin aikana. Nyt on helpompaa pysähtyä, olla tekemättä muuta kuin olla. Kurssin aikaisella "tieto-osuudella" oli tähän iso vaikutus.

Jennimaria

Jyväskylä

ILMOITTAUTUMINEN ON NYT AUKI.

Haluan työkaluja itsesäätelyyn.

 © Sanni Parkkinen / Manaste Oy | Tietosuojaseloste

Seuraa meitä:

Facebook

Instagram