manaste-logo-transparentb

hengitys

unlimited™

HENGITYSVALMENTAJAN KOULUTUS (100h)

Haluatko auttaa ihmisiä hengittämään vapaammin, säätelemään vireystilaa vaivattomasti, kasvattamaan suorituskykyä, hoitamaan kroonisia vaivoja ja tuntemaan olonsa hyväksi omissa nahoissa?

Kouluttaudu sertifioiduksi hengitysvalmentajaksi osaavissa käsissä! Osallistu hengitysvalmentajakoulutukseen Helsingissä (osan koulutuksesta voi käydä etänä).

manaste-logo-transparentb

hengitys

unlimited™

HENGITYS-

VALMENTAJAN

KOULUTUS (100h)

Haluatko auttaa ihmisiä hengittämään vapaammin, säätelemään vireystilaa vaivattomasti, kasvattamaan suorituskykyä, hoitamaan kroonisia vaivoja ja tuntemaan olonsa hyväksi omissa nahoissa?

Kouluttaudu sertifioiduksi hengitysvalmentajaksi osaavissa käsissä! Osallistu hengitysvalmentajan koulutukseen Helsingissä (osan koulutuksesta voi käydä etänä).

ILMOITA KIINNOSTUKSESI OSALLISTUA KEVÄÄLLÄ 2023 ALKAVAAN KOULUTUKSEEN!

Saat sähköpostilla tiedon heti, kun koulutuksen ilmoittautuminen aukeaa. Kiinnostuksesta ilmoittaminen ei sido sinua (osallistumaan).

HANKI TAIDOT TYÖSKENNELLÄ

 • Asiakkaiden kanssa, joilla on haasteita stressin, alipalautumisen, ahdistuneisuuden, jännityksen, pelon, unen, kipujen ja kolotusten, keskittymiskyvyn, ruoansulatuksen, alhaisen energian tai itseluottamuksen kanssa
 • Erilaisten hengityksen haasteiden, dysfunktionaalisen hengityksen, toiminnallisten hengityshäiriöiden tai kroonisten tilojen kanssa
 • Suorituskyvyn kasvattamisesta kiinnostuneiden (urheilijoiden, kuntoilijoiden, johtohenkilöiden) kanssa

PÄÄPERIAATTEET

 • Kehollinen painotus (embodiment)
 • Traumainformoitu
 • Hermoston hyvinvointiin keskittyvä
 • Tieteelliseen tutkimukseen pohjautuva mutta hengitystä moniulotteisesti arvostava
 • Kokonaisvaltainen lähestymistapa terveyteen & elämään

4 MODUULIA

 1. 1
  Hengityksen anatomia ja fysiologia
 2. 2
  Hengitys, hermosto ja tunteet
 3. 3
  Hengitys ja holistinen hyvinvointi
 4. 4
  Hengitysvalmennuksen perusteet: protokollat, hengitysohjelmat, hengitys suorituskyvyn kasvattajana, urheilijan hengitys, joogin hengitys + hengitysvalmennus ammattina 

Hengitysvalmentajan koulutus on enemmän kuin matka hengityksen maailmaan. Se on matka kehollisuuteen ja sisäisen virtasi äärelle, ihon alle.

KENELLE KOULUTUS ON TARKOITETTU?

Hengitys Unlimited -hengitysvalmentajan koulutus on tarkoitettu

 1. 1
  Erilaisille valmentajille (life coach, health coach), jotka haluavat laajentaa ymmärrystä hengityksestä, hermostosta ja somaattisista työkaluista palvellakseen asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmalla tavalla
 2. 2
  Joogaopettajille - lisäämään hengityksen ja haluttujen hermostollisten vaikutusten ohjaamisen taitoa, ymmärtämään pranayamatekniikoiden periaatteita ja tavoitteita 
 3. 3
  Terveydenhuollon ammattilaisille
 4. 4
  Fysioterapeuteille ja muille kehoterapeuteille
 5. 5
  Psykologeille, psykoterapeuteille ja työnohjaajille - hyödyntämään hengitystyökaluja, somaattisia harjoitteita ja polyvagaalista näkökulmaa työssä
 6. 6
  Muille mielenterveyden ammattilaisille (jotka työskentelevät esimerkiksi burnout-, masennus- ja/tai CFS/ME-tapausten kanssa)
 7. 7
  Personal trainereille ja fitnessvalmentajille - auttamaan asiakkaita paremmassa palautumisessa, treenaamaan turvallisemmin ja lisäämään aerobista kapasiteettia hengitysvalmennuksen keinoin 
 8. 8
  Luokanopettajille, lastentarhanopettajille, varhaiskasvatuksen ja nuorisotyön ammattilaisille 
 9. 9
  HR-ammattilaisille ja vuorovaikutustyötä tekeville
 10. 10
  Syvällistä ymmärrystä, tarkkaa tieteellistä tietoa ja tutkimuksen antia arvostaville, jotka eivät säikähdä hengityksen h e n k i s i i n / h e n g e l l i s i i n ulottuvuuksiin tutustumista
 11. 11
  Täydentävää koulutusta ja lisätyökaluja asiakastyöhön etsiville
 12. 12
  Heille, jotka ovat kiinnostuneet itsensä kehittämisestä, luonnollisista keinoista stressin ja vireystilan säätelyyn, palautumiseen ja paranemiseen, oman äänen löytämisestä ja terveiden rajojen asettamisesta

HUOM! Vaatimuksena ei ole halu toimia hengitysvalmentajana ammatillisesti. Koulutukseen voi osallistua myös puhtaasti itsensä kehittämisen ja hengitykseen tutustumisen tarkoituksissa.

KOULUTUKSEN (ALUSTAVAT) PÄIVÄMÄÄRÄT JA HINTA

1. MODUULI: 21.-23.4.2023 (pe-su)

2. MODUULI: 19.-21.5.2023 (pe-su)

3. MODUULI: 30.6.-2.7.2023 (pe-su)

4. MODUULI: RETRIITTIMUOTOINEN OPETUS 9.-13.8.2023 (ke-su)


Koulutuspäivien aikataulu:

Perjantait klo 15-20

Lauantait klo 10-18

Sunnuntait klo 10-18


Kolmen ensimmäisen moduulin koulutuspaikkana toimii Shakta Joogakoulu Helsingin Kalasatamassa. Koulutus on lähtökohtaisesti kokonaan lähiopetusta, mutta sopimuksen mukaan 1/3 lähiviikonlopusta voi käydä etänä onlineopetuksen välityksellä.

Koulutuksen retriittiosuus pidetään Villa Sagassa Kirkkonummella, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Opetuspäiviin voi osallistua ilman paikan päällä majoittumista. Opetuspäivät alkavat noin klo 9.30 ja päättyvät noin klo 19.30.


Koulutuksen hinta muodostuu kahdesta osasta: koulutusmaksusta ja retriitin majoitus- ja ruokailukustannuksista. Jos hankit koulutuksen yrityksesi kautta, voit vähentää arvonlisäveron molemmista osista. 

Koulutusmaksu (arvioitu): 1850 € (sisältää alv 24 %)

Retriitin majoitus ja ruokailut: noin 400 € (sisältää majoituksen alv 10 % ja ruokailujen alv 14 %). Erittely hinnoittelusta varmistuu, kun ilmoittautuminen aukeaa. Retriittiosuuteen on mahdollista osallistua ilman majoituksen ja / tai ruokailujen hankkimista.

ILMOITA KIINNOSTUKSESI OSALLISTUA KEVÄÄLLÄ 2023 ALKAVAAN KOULUTUKSEEN!

Saat sähköpostilla tiedon heti, kun koulutuksen ilmoittautuminen aukeaa. Kiinnostuksesta ilmoittaminen ei sido sinua (osallistumaan).

KOULUTTAJAT

hengitysvalmentajakoulutus-sanni

SANNI PARKKINEN

HENGITYSVALMENTAJA, E-RYT 500H JOOGAOPETTAJA, YACEP, LIFE COACH

Sanni toimii koulutuksen pääkouluttajana. Hän on kehomielitekniikoiden ammattilainen ja kehittää itseään jatkuvasti ymmärtämään yhä syvemmin, kuinka dynaaminen ja moniulotteinen systeemi ihminen on. Sanni on toiminut täysipäiväisenä valmentajana ja joogaopettajana vuodesta 2014 ja kouluttaa päätyökseen uusia hengitysvalmentajia niin Norjassa kuin Suomessa.

Työssään Sanni keskittyy hermoston terveyteen, hengitykseen ja kehon viisauden kunnioittamiseen. Viimeisten vuosien aikana hän on uppoutunut somaattiseen työskentelyyn ja eri kehomieliharjoituksiin vahvan joogataustan tukevalle perustalle. Sanni opiskelee työn ohella yliopistotutkintoa psykologiasta ja on erityisen kiinnostunut aivotutkimuksesta, kehomieliyhteydestä ja kehon luonnollisista paranemisprosesseista. Hänen intohimonaan on tutkia länsimaisen tutkimuksen ja viisaustraditioiden välisiä yhtymäkohtia.

Sanni on valmentanut satoja ihmisiä vapauttamaan ja toiminnallistamaan hengityksensä. Hän muokkaa jatkuvasti metodeitaan kohdatakseen asiakkaansa siellä, missä he ovat, mikä on johdattanut hänet ymmärtämään hengitystä kokonaisvaltaisesta näkökulmasta. Ei ole olemassa one-size-fits-all -ratkaisuja. Sannin lähestyminen hengitykseen on monialaista ja johtaa inspiraationsa monista eri hengitysmodaliteeteista: Buteyko-metodi, Integratiivinen hengitysterapia, Breathwork, Wim Hof, jooga, taolaisuus, Somatic Experiencing, Feldenkrais ja traumaterapia (muiden muassa).

Sannin pääopettajat hengitysvalmennuksen saralla ovat Rosalba Courtney ja Kasper van der Meulen.

Muut kouluttajat varmistuvat syksyllä 2022. Ensimmäisen moduulin vierailevana opettajana on Siiri Himberg.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Hengitys Unlimited -hengitysvalmentajan koulutus on monialainen. Tämä tarkoittaa, että ei ole yhtä hengitystekniikkaa, -metodia tai -traditiota, johon koulutus nojaa. Koulutuksessa opit soveltamaan perusperiaatteita joukkoon erilaisia tilanteita ja asiakkaita. Opit valmentamaan niin arkipäiväisten vireystilahaasteiden kanssa painivia, hengityksen ongelmatilanteista kärsiviä, suorituskyvyn kasvattamisesta kiinnostuneita, urheilijoita ja jopa lapsia. Opit myös fasilitioimaan hengitysryhmiä ja transformatiivisia breathwork-sessioita.

Tämä kartta saattaa auttaa sinua hahmottamaan, mihin Hengitys Unlimited -koulutus sijoittuu hengitysmodaliteettien laajassa kentässä. Keskittyminen on kolmessa teemassa: Hengitys terveyden & suorituskyvyn tukena, Hengitys itsesäätelyn & yhteissäätelyn tukena ja Transformoiva hengitys.

hengitysvalmentajakoulutus-periaatteet

MODUULI 1

HENGITYKSEN ANATOMIA JA FYSIOLOGIA

 • Funktionaalinen vs dysfunktionaalinen hengitys
 • Kuinka hengitys liittyy kaikkiin kehomielen toimintoihin
 • Hengityksen biomekaniikka ja biokemia
 • Funktionaalinen liike, asento ja core
 • Vieraileva opettaja: Siiri Himberg
hengitys-verkkokurssi-sykli

MODUULI 2

HENGITYS, HERMOSTO JA TUNTEET

 • Hengityksen psykofysiologia
 • Hengitys, aivot ja hermosto
 • Kehomieliyhteys ja aivotutkimuksen näkökulma (osa 1)
 • Vagushermo, polyvagaalinen teoria ja koettu turvan tunne
 • Krooninen ja traumaattinen stressi
 • Kapasitetti-ikkuna ja vireystilan säätely lähestymistapana valmennukseen
hengitys-verkkokurssi-luonnollinen-hengitys

MODUULI 3 

HENGITYS JA KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTI

 • Hengityksellä paraneminen. Miksi ja miten epätasapainotila syntyy, ja kuinka hengitys liittyy tähän prosessiin?
 • Kuinka hengitys lähestymistapana on auttanut ihmisiä hallitsemaan, lievittämään ja jopa parantamaan oireyhtymiä ja epätasapainotiloja?
 • Hengitys ja kipu
 • Hengityksen biokemia (osa 2)
 • Protokollat / metodit:
 • Buteyko-metodi
 • Hengityksen pidättäminen
 • Intermittent Hypoxic Training
 • Hallittu hyperventilaatio
 • Breathwork
hengitys-verkkokurssi-pallea

MODUULI 4

HENGITYSVALMENNUKSEN PERUSTEET, ERITYISRYHMÄT JA PROTOKOLLAT

 • Aivotutkimuksen näkökulma (osa 2)
 • Hengityksen henkiset / hengelliset ulottuvuudet
 • Hengitys, jooga ja pranayama
 • Tutustuminen hengitysvalmennusprosessiin
 • Testaus ja asiakkaan tilan arviointi
 • Neljän hengitysohjelman opettelu, harjoittelu ja ohjaaminen
 • Urheilijan hengitysvalmennus
 • Hengitys äänen tukemisessa ja esiintymistaitojen vahvistamisessa + äänen käyttö valmennustyössä
 • Eettinen valmennus ja markkinointi
 • Markkinointi, hinnoittelu, paketointi ja sosiaalinen media
 • Oman äänen löytäminen hengitysvalmennuksen kentällä
 • Palautteet koeasiakkaista ja kotitentistä
hengitys-verkkokurssi-yhteys

ENNAKKOON SAAT:

Hengitys Unlimited -verkkokurssin rajattomaan käyttöön. Kurssin materiaalin opiskeleminen on edellytys koulutukseen osallistumiselle. Kurssi sisältää myös rutkasti harjoituksia, joten voit aloittaa oman hengitysharjoittelun vaikka heti!

Kolme webinaaritallennetta, joiden avulla pureudut Hengitys Unlimited -kurssin jälkeen syvemmin valittuihin teemoihin.

 • Hengitys ja resilienssi - kuinka kasvattaa resursseja hengityksen avulla?
 • Joogin hengitys
 • Hengitys ja kipu

Tärkeää! Hengitysvalmentajana et kouluttaudu diagnosoimaan, hoitamaan tai parantamaan sairauksia tai oireyhtymiä. Koulutuksessa opit, mitkä asiat kuuluvat hengitysvalmentajan työnkuvaan.

ILMOITA KIINNOSTUKSESI OSALLISTUA KEVÄÄLLÄ 2023 ALKAVAAN KOULUTUKSEEN!

Saat sähköpostilla tiedon heti, kun koulutuksen ilmoittautuminen aukeaa. Kiinnostuksesta ilmoittaminen ei sido sinua (osallistumaan).

Tälle sivustolle päivittyy lisätietoja koulutuksesta, kun ilmoittautuminen aukeaa.

TYYTYVÄISILTÄ sannin hengityskurssien ASIAKKAILTA

Kurssi oli hyvin suunniteltu ja selkeästi toteutettu. Harjoitukset olivat vaikeustasoltaan sopivia ja erittäin hyvin ohjattuja. Sanni, olet todella ammattitaitoinen ja esitystapasi ja äänesi on ihanan rauhallinen ja levollinen. Hengityksen merkitys hyvinvoinnille kiinnosti minua jo etukäteen. Nyt sain todella monipuolista ja asiantuntevaa tietoa, jota harjoitusten kautta pääsin toteuttamaan omassa elämässäni. Ja harjoitukset todella toimivat! Olen oppinut hallitsemaan stressiä ja kehon kireyksiä niiden avulla. Teen harjoituksia päivittäin ja ne jäävät aivan varmasti osaksi elämääni. Suosittelen lämpimästi tätä kurssia, ja toivon, että siihen tulisi jatkoa myöhemmin. Kiitos, Sanni!

Helena, Joensuu

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Olen todella iloinen että tulin lähteneeksi mukaan tälle kurssille! Esimerkiksi hengitysharjoitukset on ohjattu niin perusteellisesti, että ne harjoittelemalla varmasti oppii. Ja hienosti koostetut luennot havainnollistavat, miksi hengitykseen kannattaa panostaa. Ohjauksessa on kautta linjan osaava, ystävällinen ja kannustava ote. Suosittelen lämpimästi!! 

Riitta, Hämeenlinna

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Ohjaajana Sanni on loistava ja inspiroiva. Askarruttaviin asioihin sai nopeasti vastauksen harjoitusta tai luentoa kommentoimalla. Tästä tuli olo, että saan matkalla riittävästi tukea. Sannin lempeä tyyli luennoilla ja joogaharjoituksissa toi turvallisuuden tunnetta ja tämä oli itselleni merkityksellistä. Voin lämpimästi suositella kurssia kaikille, jotka haluavat syventää yhteyttä omaan kehoonsa ja hengitykseensä! 

Päivi, Salo

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Kurssi oli minulle todella hyödyllinen etenkin hyperventilaatio-oireyhtymästä johtuen. Koin paljon hyviä oivalluksia kurssin aikana. Luennot olivat erittäin asiallisia ja faktapitoisia, mutta myös selkeästi ymmärretteviä. Niiden kautta alkoi vasta tajuamaan koko kehon ja mielen vaikutusta hengittämiseen. 

Harjoitukset tukivat hyvin luentoja ja olivat selkeästi toteutettuja.

Kirsi, Helsinki

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Äärimmäisen tärkeä aihe, pitäisi opettaa jo päiväkodeissa & koulussa monipuolisesti, ikätason mukaisesti. Paras ostamani verkkokurssi, loistava hinta-laatusuhde. Erittäin osaava, asialle omistautuva ja lempeä opettaja. Toimiva tekninen toteutus, helppo palata haluamiensa aihealueiden pariin valikkojen kautta. Ilo siitä, että kurssin sisältö käytettävissä vielä pitkään kurssin päättymisen jälkeen. Kurssi tuntuu minulle "aarreaitalta", iso kiitos siitä ja arvokkaasta & osaavasta työstäsi. Minulla on harvoin näin hyvä, kiitollinen, toiveikas ja luottavainen olo kuin tämän kurssin jälkeen on ollut!

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Sain kurssin kautta kokonaisvaltaisen ymmärryksen ihan konkreettisesti kehon ja mielen yhteydestä sekä miten iso ja merkittävä rooli niinkin huomaamattomalla asialla kuin hengityksellä on meidän kaikkien hyvinvointiimme. Kiitos Sanni <3 Upeasti toteutettu kurssi! Oli hienoa saada tietoa selkeässä ja inspiroivassa muodossa siitä miten itse voi auttaa itseään ja ennen kaikkea todeta tämän kaiken toimivuus omassa elossa.

Heli, Kotka

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Kurssi oli kokonaisuutena erinomainen ja ylitti odotukseni. Olen harrastanut joogaa jo pidemmän aikaa ja halusin saada lisätietoa siitä, mihin hengityksellä voidaan vaikuttaa ja erityisesti siitä mihin vaikutukset perustuvat. Näihin kysymyksiin sain hyvät vastaukset. Kurssi sisälsi paljon erilaisia harjoituksia ja niitä on helppo toteuttaa käytännössä. Ja on tärkeää muistaa, että vähemmän on enemmän.

Kirsi, Helsinki

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Löysin konkreettisia keinoja keskeyttää akuutti stressireaktio tai kiireen tunne. Sain ahaa-elämyksiä myös sellaisiin hengitysharjoituksiin liittyen, jotka olivat ennestään tuttuja. Ymmärrän niistä nyt paljon enemmän ja osaan tehdä ne siten, että ne palvelevat palautumista paremmin.

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

LISÄÄ ASIAKASKOKEMUKSIA

Ihana kurssi 💚 mielestäni todella nopeita vaikutuksia, vaikken olekaan tehnyt niitä niin paljoa, kun kurssi ehkä edellyttäisi. Asiaa ja harjoituksia oli niiin paljon, että ihan kurssin aikataulussa en ikävä kyllä pysynyt mukana. Mutta aion todella jatkaa, aina kun löytyy sauma tehdä harjoituksia. Hengityksessä läsnäolemisesta on tullut arkipäivää ja sekin on jo antanut ihan uuden stepin elämään. Ja mikä hienointa, kun tämä on netissä, niin pystyy kauempaakin osallistumaan ohjaukseesi ja omalla tahdilla 🙏✨ Kiitos siitä. 

Henna, Hämeenlinna

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Kurssi on tällaisenaan parhaiten toteutettu verkkokurssi, jolle olen osallistunut. Kirkkaasti ykkönen! Kurssi antaa laaja-alaisesti tietoa hengityksen merkityksestä sekä hyvien harjoitusten kautta myös konkretiaa ja tietoisuutta kehoyhteydestä. Erityisesti pidin sekä luentojen että harjoitusten varmasta selkeydestä ja esitystavasta. Minulla on kurssi vielä vaiheessa, mutta olen kokenut, että harjoituksista on hyötyä kehon rentoutukseen ja hermoston rauhoittumiseen.

Sari, Vantaa

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Luentosi ovat kuin taidetta - niin hienosti koottuja tietopaketteja. Niitä oli ilo kuunnella ja katsoa. Harvoin voi olla nettikurssiin näin tyytyväinen, ja luottavainen siihen että asiat on tehty viimeisen päälle hyvin. Olen iloinen että teet työksesi sitä mitä teet! Itse olin vähän laiska tekemään käytännön harjoituksia (tai selitin itselleni ettei ole aikaa taaperon kanssa arjessa), mutta viimein kaikki on tehty. Hyödyllisintä itselleni on ollut ehkä se, kun olen huomannut elämän arkisissa tilanteissa jännittäväni hengitystä ja kehoani, ja sitten pystynyt vaikuttamaan siihen tietoisesti, ja myös pohtimaan syvällisemmin miksi vaikka jossain ryhmätilanteissa en koe oloani rennoksi ja vapaaksi. Hengitys auttaa sen huomaamaan, ja siten voin harjoitella rentoutumista ja yleistä turvan kokemuksen tunnetta. Voin silloin tällöin kuunnella hengitystäni - mutta hengitys kuuntelee aina minua (etenkin tiedostamatonta puolta).

Jenni, Kuopio, 33 v.

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Sain kurssilta paljon tietoa ja ymmärrystä hengityksestä kokonaisuutena. Käsitys ihmisen kokonaisvaltaisuudesta lisääntyi ja täsmentyi. Monella tapaa ajattelua ja kokemusta avartava kurssi. Harjoitukset toimivat hyvin ymmärryksen ja kokemuksen syventäjinä. Kosketus itseen myös fyysisesti lisääntyi. Kiitos hienosti rakennetusta kurssista!

Anne, Helsinki

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Hyvä, selkeä, looginen eteneminen auttoi opiskelussa ja harjoitusten tekemisessä. Hyödynsin opittua asiaa omilla joogatunneillani ja jokaisessa ryhmässä heräsi mielenkiinto virtaavan, luonnolliseen hengitykseen ja sen monipuoliseen merkitykseen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja toisinpäin. Monilla oli hengitys "kateissa", jotain mitä ei tiedostettu ja hengiteltiin paradoksaalisesti.

Mirja, Vantaa, 64 v.

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Kurssi antoi erittäin kattavat pohjatiedot hengitysharjoittelun aloittamiseksi. Teoriaosuudet täydentyivät harjoitusten myötä, joka on erittäin hyvä kombinaatio oppimisen tulemiseksi. Itseäni ainakin hyödyttää paljon ymmärtää taustalla olevia mekanismeja, jotta harjoituksien syvempään merkitykseen pääsee kiinni. Erittäin paljon kiitoksia sinulle Sanni todella hyvästä ja laadukkaasta kurssista ja materiaaleista! Hinta-laatusuhde on omasta mielestäni kyllä poskettoman hyvä. 

Jaakko, Helsinki

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Kiitos kurssista! Sopivin määrin ja selkeästi esitettyä teoriaa, eri tarkoituksiin ja eri tasoille sopivia harjoituksia. Tykkäsin johdonmukaisesta ja selkeästä esitystavastasi. Luentojen sisältö ei ole ollut mitään turhaa yleistä höpötystä, vaan asiaa. Harjoituksista olen ottanut monet käyttöön. Koherentti hengitys, hengityspeli ja down regulation protocol ovat tällä hetkellä erityisen mieluisia ja tärkeitä harjoituksia. Osallistuisin mielelläni muillekin kursseillesi.

Julia

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Kurssin harjoitukset tasapainottivat mieltä ja oloa. 

Paniikkituntemukset vähenivät stressin aikana selvästi. Ohjaaja oli hyvä ja kurssi oli kaikin puolin monipuolinen ja hyvä.

Eija, Kerava

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Kurssi oli ammattitaidolla toteutettu ja se sisälsi runsaasti sekä harjoituksia että teoriaa. Itse hyödyin etenkin kurssin jooga- ja somatiikkaharjoituksista, jotka ovat auttaneet kehoa avautumaan, hermostoa rauhoittumaan ja sitä myöden myös hengitystä vapautumaan. Sain kurssilta runsaasti tietoa hengityksen merkityksestä hyvinvoinnille ja tämä lisäsi ymmärrystä omaa kehoani kohtaan. 

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Kurssi on erittäin korkeatasoinen. Kurssilla esitetään ensin hengityksen teoreettinen tausta, sen jälkeen on helppo motivoitua käytännön harjoituksiin, kun tietää mihin pyritään ja miksi. Kurssilla on paljon käytännön harjoituksia, joista osan voi tehdä milloin ja missä vaan. Kurssilla opin arvioimaan omaa vireystilaani ja sain myös työkaluja vireystilani säätelyyn. Olen erittäin kiitollinen Sannille tästä kurssista!

Merja, Jyväskylä

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Kerrankin selkokielellä selitetty mitä kaikkea hengitykseen kuuluu ja mihin kaikkeen se vaikuttaa. Varsinkin ylihengittämisen haitat oli tärkeää tietoa. Harjoitukset olivat sopivan pituisia ja hyvin toteuttetuja. Opin käyttämään palleaa enemmän ja opin pidentämään uloshengitystä luonnollisesti. Ohjaajana olet selkosanainen ja sopivan rauhallinen. 

Mirva, Lieto

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Laadukas, asiantunteva, visuaalinen, monipuolinen, mukaansatempaava, koukuttava. Olen ollut todella tyytyväinen. Toi uutta tietoa vanhan päälle. Kiitos ❤️

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

Aivan ihana, olen tyytyväinen, että investoin tähän kurssiin.

Maria

Hengitys Unlimited -kurssin osallistuja

ILMOITA KIINNOSTUKSESI OSALLISTUA KEVÄÄLLÄ 2023 ALKAVAAN KOULUTUKSEEN!

Saat sähköpostilla tiedon heti, kun koulutuksen ilmoittautuminen aukeaa. Kiinnostuksesta ilmoittaminen ei sido sinua (osallistumaan).

Pekka

 © Sanni Parkkinen / Manaste Oy | Tietosuojaseloste

Seuraa meitä:

Facebook

Instagram