Joogaa Jyväskylässä

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE

…saamaan inspiraatiota, hyvää oloa ja joogatietoutta. Ensimmäisessä viestissä saat lahjana rentoutumisharjoituksen (10min)!

Saat ajankohtaista tietoa tapahtumista, kursseista ja joogatunneista Jyväskylässä ja erityisesti Säynätsalossa. Pääset myös äänestämään ja vaikuttamaan joogatuntien ajankohtiin.

Liittymislahjaksi saat täysin maksuttoman 10 minuutin RENTOUTUMISÄÄNITTEEN sähköpostiisi. Ole hyvä <3

Tulevat tapahtumat, kurssit ja tunnit:

● JOOGAPÄIVÄ REMIX 5.5.2019 ●

Muuratsalon koululla klo 12.00-14.30

Joogapäivä REMIX tuo vihdoin ihanan pitkän joogaharjoituksen Säynätsaloon!

Voit osallistua joko vain 30 minuutin Aurinkotervehdys-osioon tai 2 tunnin Tasapainottavalle tunnille, tai, kokonaisvaltaisen hyödyn saadaksesi koko 2,5 tunnin kokonaisuuteen.

Tasapainottavan tunnin jälkeen tarjolla on teetä ja suklaata. ♥

Et tarvitse päivään osallistuaksesi merkittävää joogakokemusta, mutta suosittelen, että olet joskus käynyt tunnillani (jolloin sinun on helpompi rauhoittua eikä aika mene ihmetellessä).

Tämä joogapäivä kustantaa 7-20 euroa riippuen varallisuudestasi. Voit siis itse valita, kuinka paljon päivästä maksat. Rahan voi tiputtaa nimettömänä paikallaolevaan boksiin, mutta myös korttimaksut käyvät.

HUOM! Sitovat ilmoittautumiset SUNNUNTAIHIN 28.4. mennessä sähköpostilla sanni@manaste.fi. Tämän jälkeen voi vielä ilmoittautua, kunhan ennakkoilmoittautumisten perusteella päivä on päätetty järjestää eli minimiosallistujamäärä (6 kpl) ylittyy.

 

PÄIVÄN OHJELMA:

12.00-12.30 Aurinkotervehdys
12.30-14.30 Tasapainottava Tri Dosha

 

TUNTIKUVAUKSET:

AURINKOTERVEHDYS klo 12.00-12.30
Tässä osiossa herättelemme kehoa ja mieltä lämmittelyillä ja aurinkotervehdyksillä. Teemme hitaita virtaavia aurinkotervehdyksiä, mestarin sarjaa, joka ei jätä ketään kylmäksi mutta antaa hyvin tilaa ja aikaa hengitykselle ja pysähtymiselle.

TASAPAINOTTAVA TRI DOSHA -JOOGA klo 12.30-14.30
Tasapainottava jooga keskittyy rentoutumiseen, palautumiseen ja irtipäästämiseen. Teemme lempeän lujista asanoista (asennoista) koostuvan sarjan käyden läpi koko kehon. Samalla annamme mielelle mahdollisuuden hiljentymiseen ja olemisen tilaan uppoutumiseen. Tri dosha tarkoittaa, että sarja on tarkoitettu kaikenlaisten kehojen ja mielten tasapainottamiseen – ja sitä se todella tekee!Huom! Avaamme oven 15 minuuttia ennen päivän alkua (11.45) ja 3 minuuttia ennen tasapainottavan tunnin alkua (12.27).

 

Ota mukaasi joogamatto tai muu alusta.

Lisätietoja voit kysellä Sannilta: sanni@manaste.fi / p. 050 3730 266.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

● VOIMAANNUTTAVA HATHAJOOGA SÄYNÄTSALOSSA 20.1. ALKAEN ●

 

Sunnuntaiset hathajoogatunnit tuovat lempeyttä päivään, rentoutta kehoon ja rauhaa mieleen. Päätämme tunnit loppurentoutumiseen ja rauhalliseen kehomeditaatioon.

MISSÄ?

Muuratsalon koulu, Säynätsalo

MILLOIN?

Sunnuntaisin 20.1. – 28.4. (14 krt) klo 12.00 – 13.15. HUOM! Ei tuntia sunnuntaina 3.2.2019.

HINTA?

Kurssin kokonaishinta on 110 €.

Voit käydä tunneilla myös kertamaksulla: 10 €/kerta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu Sannille sähköpostilla tästä.

Voit hankkia kurssin myös Manasten verkkokaupasta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

● VIIKKOTUNNIT ELIXIA BASE -KUNTOKESKUKSESSA ●

 

  • Hatha yoga maanantaisin klo 16.15 – 17.15
  • Yin yoga keskiviikkoisin klo 18.30 – 19.30