Yksityistunnit ja ryhmät

Tuolijoogaa eläkeläiskerhoosi? ● Polttariporukan pärskähtelevä joogahetki? ● Huoltavia hetkiä joukkueellesi tai kaveriporukallesi? ● Yksityistunti joogaharjoituksen syventämiseksi?

Yksityistunnit on mahdollista järjestää yksilöopetuksena 1-2 henkilölle tai suuremmalle yksityiselle ryhmälle itäisessä, eteläisessä ja keskisessä Suomessa. Erityisen mieluisasti ohjaan joogaa ikääntyvälle väestölle mm. eläkeläiskerhoissa tai -järjestöjen tapahtumissa.

 

TUOLIJOOGA

Tuolijooga on joogaharjoitus, joka tehdään tuolissa istuen ja tuolia apuna käyttäen. Harjoitus parantaa nivelten liikkuvuutta ja lihastasapainoa, huoltaa koko kehoa, parantaa keskittymiskykyä sekä rauhoittaa ja virkistää mieltä. Tuolijooga sopii kaikenkuntoisille, eikä aiempi joogakokemus tai liikuntatausta ole vaatimuksena. Joogaharjoitus tehdään aina osallistujien ehdoilla, keho-mieltä kuunnellen ja kunnioittaen. Koko harjoitus tehdään hengityksen ohjaamana ja kehoa tarkkaillen. Näin harjoituksesta tulee myös erinomainen keskittymisharjoitus.

Hinta: 100 € / h sis. alv

 

POLTTARI- JA MUUT YKSITYISET RYHMÄT

Laitetaan polttaripäivä käyntiin polttarijoogalla teeman mukaisesti! Rentouttava, hellivän ja hemmottelevan hetken jälkeen on hyvä hilppaista jatkamaan päivää.

Naisten piirit, miesten piirit, ja kaveriporukat – tuokaa jooga osaksi ryhmäytymistä ja ammentakaa harjoituksista työkaluja inspiroiviin yhteishetkiin!

Hinta: alkaen 100 € / h sis. alv

 

VAIN SINULLE

  • Asiakkaan omissa tiloissa
  • 80 € / h sis. alv
  • Useamman kerran paketit edullisemmin.
  • Matkakulut pidemmissä matkoissa (yli 20km) lisätään.

 

Kysy lisätietoja ja tarjousta sähköpostilla tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella!

Lähetä viesti