MANASTE OY

SUORITUSKYKYÄ
suorittamatta

työyhteisösi hyvinvointiin

sanni@manaste.fi

0503730266

Motivaatiota ja
voittavia tapoja

Hyvät tavat luovat suoritusvapautta, kiireettömyyden tunnetta, lisää aikaa ja tätä kautta tunnetta oman elämän ohjaksissa olosta. Motivaatio vahvistuu, kun seinät eivät enää tunnu kaatuvan päälle.

Elinvoiman ja suorituskyvyn kasvua
Mikä meitä jarruttaa ja miten jarru vapautetaan? Merkityksellisyyttä, tervettä itsestään huolehtimista, valon ja varjojen vuorovaikutusta, omaan potentiaaliin nousemista.
Tutkittua tietoa käytännönläheisesti

Viimeaikainen huippututkimus valottaa jo syvästi sitä, miten onnellisuus, hyvinvointi ja itsensä kehittäminen tanssivat keskenään. Tämä tieto on sovellettavissa niin yksilö- kuin organisaatiotasolle.

a

Miksi

KANNATTAA VÄLITTÄÄ?

  • Kaataako flunssa-aalto tekijät, uhkaako työvoimaasi uupumus; onko motivaatio hukassa?
  • Työntekijöiden hyvinvointi näkyy suoraan luvuissa. Unohda suorittamisen palvominen ja vahvista tärkeintä resurssiasi.
  • Ei se määrä vaan se laatu. Järkevällä työllä ja laadukkaalla palautumisella työn tehokkuus kohenee - ja kaikki kiittävät.

Tässä

PALVELUMME

Klikkaa lisätietoja palvelun kohdalta.


LUENNOT
VERKKOVALMENNUKSET
VALMENNUSPAKETIT
YRITYSJOOGA

YHTEISTYÖSSÄ

Firstbeat-logo

Sanni

ESITTELYSSÄ

Nimeni on Sanni Parkkinen ja toimin hyvinvointivalmentajana yrityksessäni Manastessa.

Ennen hyvinvointialan imaisua ehdin opiskella KTM:ksi ja HuK:ksi, suorittaa läjän oikeustieteellisen opintoja, työskennellä hektisessä konsultointimaailmassa – ja palaa loppuun. Olen kouluttautunut RYT500-tason joogaopettajaksi, Firstbeatin stressiä ja palautumista mittaavan Hyvinvointianalyysin tarjoajaksi ja tuolijoogan opettamiseen. Lisäksi olen Life Coach & NLP Practitioner.

Kannustan asiakkaitani kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa keho ja mieli ovat kuin kolikon kaksi puolta. Yhteydessä ja täysin erottamattomat toisistaan. Palvelujeni painopisteinä ovat tasapaino, irtipäästäminen, palautuminen ja stressinhallinta.


Oppeja olen hakenut niin Suomesta, Intiasta, Yhdysvalloista kuin Kanadastakin ja yhdistän opetuksessani itämaisten viisausperinteiden, psykologian, filosofian, sosiologian, mindfulnessin, traditionaalisen joogan ja coachingin tekniikoita.

Yritykseni Manaste järjestää valmennuksia (livenä ja verkossa), työpajoja, joogapäiviä ja kesäisin retriittejä Saimaan rannalla viikoittaisten joogatuntien ja stressinhallinnan kurssien ohella.

Tarjoan valmennuksissani työkaluja, joiden omasta kokemuksesta ja tieteen vahvasti tukemana tiedän auttavan arjen kiireen keskellä ja ”tässä ja nyt” –elämän elämisessä. Värikäs polkuni on avannut minulle ovet ihmisen hyvinvoinnin ymmärtämiseen, palautumisen, unen ja hengähdystaitojen arvostamiseen - ja siihen suoritusvapauteen.

Lue

TYYTYVÄISILTÄ ASIAKKAILTA

Sari

Pirkkala

Kulloisenkin päivän, työn ja oman olotilani vaatimusten mukaisesti nappaan Sannin verkkokurssilta itselleni parhaan harjoituksen. Ja se toimii aina 100 %:sti! Harjoituksia olen tehnyt toimistolla istuen ja seisten, autossa ennen palaveria sekä kotona mihin aikaan päivästä tahansa.

Välillä on pää niin täynnä ajatustöitä, ettei meinaa pystyä irrottautumaan. Silloin Sannin meditaatiohetki tai hengitysharjoitus palauttaa mielenrauhan. Kehollisia harjoitteita teen kulloisenkin tilanteen ja tarpeen mukaan. Koko kehon saa käytyä läpi, mutta voin napsia harjoituksia pala kerrallaan. Aina on aikaa muutamalle minuutille omaan hyvään oloon!


Olen tullut riippuvaiseksi Sannin verkkokurssista, enkä halua enää olla ilman sitä. Kun laitan videon pyörimään, harjoitus tulee tehtyä. Muutoin olisi helppo keskeyttää tai jättää tekemättä.

IINA

Jyväskylä

Kevättalven aikana Jyväskylän Mattilanniemessä järjestetty 14 viikon joogakurssi oli aloittelijalle todella mahtava tilaisuus päästä tutustumaan joogan maailmaan. Ohjaajana Sanni on kaiken tasoiset harjoittelijat huomioiva ja innostava, ja ohjauksesta näkyy intohimo lajia kohtaan.


Kurssi osui itsellä henkisesti tosi raskaaseen elämäntilanteeseen, ja joogatuntien aikana koin saavani paljon apua oman pään tyhjentämiseen ja omaan itseeni keskittymiseen sekavan arjen keskellä. Ehdottomasti tekee mieli jatkaa harrastusta jatkossakin! KIITOS!

ANNIINA

Helsinki

Suurin etu minulle tästä verkkovalmennuksesta oli oivallus pysähtymisestä.


Pysähtyminen oli aiemmin hyvin abstrakti ja vaikealta tuntuva asia. Konkreettisilla harjoitteilla, kuten hengitys- ja joogaharjoituksilla, pysähtymisestä tuli osa arkeani. Vasta siten tunsin eron pysähtymisellä ja taipumuksellani pyrkiä hääräämään, oppimaan, tekemään ja ylipäätään jatkuvaan tehokkuuteen. Se ero olossa tuntui yllättävältä ja ihanalta.


Ajan kuluessa huomasin eron myös unen laadun paranemisessa, mikä oli yksi suurin tavoitteeni kurssin suhteen. Pelkästään tämä oivallus on ollut verkkovalmennuksen hinnan arvoinen moninkertaisesti. Myös luennot ovat todella mielenkiintoisia ja taidolla koostettuja. Tarjoavat tärkeää asiaa helposti ymmärrettävässä muodossa.

JOHANNA

Jyväskylä

Valmennus on laittanut rattaat pyörimään päässäni ja kehossani. Olen oppinut monia asioita itsestäni ja ymmärtämään toimintaani.


Harjoituksia ja teoriaa hyvässä suhteessa, ja videot olivat huippuja. Sannilta sai neuvoja ja tukea omille ajatuksille, havainnoille, mutta Sanni antoi kuitenkin tilaa ja aikaa valmennettavalle. Itse tajusin, ettei esimerkiksi asioiden suorittamisen lopettaminen käy sormia napsauttamalla. Pienin askelin eteenpäin omissa tavoitteissani ja olemalla armollinen itselleni.


Suosittelen lämpimästi!

Valmennusteni

KESKIÖSSÄ

Voittavat tavat

Terve sielu terveessä ruumiissa

Keho-mielen piilossa olevat voimavarat

Omaan potentiaaliin nouseminen

Ota

YHTEYTTÄ

MANASTE

© 2020, Manaste. Kaikki oikeudet pidätetään.

Manasten missiona on huolehtia sinusta.


Hyvinvointi on liikuntaa, ravintoa ja unta suurempi kokonaisuus. Sen palasina ovat niin tavat kuin syvät uskomuksetkin.


Kehon kautta, hengitystä käyttäen, mieltä lempeästi ohjaillen kaikki avaimet ovat käsissäsi.

OTA YHTEYTTÄ

Manaste Oy

Y-tunnus 3016348-4

Lipetintie 15

51930 Paatela

Puhelin: 050 373 0266

Email: sanni@manaste.fi


Tietosuojaseloste